Голандський шар

50% жиру в сухій речовині

Склад: молоко коровяче пастеризоване, кальцій хлористий, закваска бактеріальна, молокозгортуючий мікробактеріальний фермент, сіль харчова, натуральний барвник «Аннатто» (Е160b).

Колір: від світло-жовтого до жовтого.

Характерний смак та запах: кисломолочний, виражений сирний, з наявністю гостроти та легкої кислоти.

Консистенція: пластична, однородна.

Термін зберігання: 90 діб при t від -4 до 0 С, 45 діб при t від 0 до +6 с та відносній вологості 80-90%.

Харчова цінність у 100 г: білки -24,6, жири — 25,2 г, вітамін А — 0,23 мг, вітамін В2 – 0,36мг.

Енергетична цінність у 100 г: 340 кКал.

Без ГМО