50 % жиру.
Сир плавлений пастоподібний «Янтар» з масовою лолею жиру в сухій речовині 50%.
Склад: сири сичужні тверді, вода питна, масло вершкове, сир знежирений, сироватка молочна суха, розплавлююча сіль (триполіфосфат натрію і пірофосфат натрію), стабілізаційні ситеми «Продамал» (каррагінан, камеді гуари, ксантана і плодів рожкового дерева), низин.
Колір: від білого до світло-жовтого.
Характерний смак та запах: в міру виражений сирний, злегка кислуватий.
Консистенція: ніжна, пластична, м`яка.
Термін зберігання: 75 діб при t від 0 до 4 С і відносній вологості повітря не більше 85%.
Харчова цінність у 100 г: білки – 16,0 г, жири – 20,0 г.
Енергетична цінність у 100 г: 244 кКал.
Без ГМО